0item(s)

Er zit niets in uw wnkelmandje

Product was successfully added to your shopping cart.

Bezorging

 

Afleveren van uw bestelling

Zodra Kleine heldeN uw bestelling heeft verzonden ontvangt u van ons een e-mail met een bevestiging van verzending. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, streven wij ernaar uw bestelling dezelfde dag nog te versturen. U heeft uw bestelling dan de volgende dag al in huis!

 

Een probleem met de ontvangen bestelling

Mocht er onverhoopt iets niet kloppen aan de door u ontvangen bestelling (onvolledig of een verkeerd artikel) laat u het ons dan direct weten via klantenservice@kleinehelden.nl, zodat wij het probleem direct kunnen oplossen. De kosten voor het nasturen van missende artikelen zijn voor onze rekening. De portikosten voor het retoursturen van verkeerd bezorgde artikelen zijn tevens voor onze rekening.

 

Verzendkosten

Voor alle bestelling brengen wij 1 euro verzendkosten in rekening. Indien het artikel als pakket moet worden verzonden rekenen wij voor orders onder de 60 euro 3,95 verzendkosten. Alles boven 60 euro is dus 1 euro verzendkosten. Alles wat in een envelop past 1 euro verzendkosten.
Voor Belgie geldt  bestellingen boven de 60 euro 1 euro verzendkosten , alles wat in een envelop past 1 euro verzendkosten, voor orders die niet in een envelop passen en orders onder de 60 euro rekenen wij 8,00 euro verzendkosten.
U kunt uw bestelling ook altijd zelf komen afhalen in de winkel, in dit geval betaalt u vanzelfsprekend geen verzendkosten.