0item(s)

Er zit niets in uw wnkelmandje

Product was successfully added to your shopping cart.

Fresk

Fresk is een Nederlands merk met bijzondere babyproducten. De babycollectie van Fresk is fris, lief, eigenwijs en een tikkeltje retro. De Fresk collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa.

Fresk

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 18

 1. 1
 2. 2
 1. Fresk Slaapzak muslin 2-laags Giraf indigo blue

  Fresk Slaapzak muslin 2-laags Giraf indigo blue
  € 39,95
 2. Fresk Slaapzak muslin 2-laags ananas

  Fresk Slaapzak muslin 2-laags ananas
  € 39,95
 3. FRESK Reis slaapzak regenboog blauw

  Reis slaapzak teddy regenboog blauw. Een heerlijke, zachte warme reisslaapzak van biologisch katoen, gevoerd met teddy. Speciaal voor de koudere maanden. De reisslaapzak heeft multifunctionele openingen aan de achterkant voor het vastmaken van veiligheidsriempjes. Handig want daardoor past de warme reisslaapzak in alle kinderwagens, buggy’s, reiswiegjes en autostoeltjes. Wassen kan op 60°. Afmeting 40 x 80 cm.
  € 59,95
 4. FRESK Reis slaapzak teddy giraf blauw

  Reis slaapzak teddy giraf blauw. Een heerlijke, zachte warme reisslaapzak van biologisch katoen, gevoerd met teddy. Speciaal voor de koudere maanden. De reisslaapzak heeft multifunctionele openingen aan de achterkant voor het vastmaken van veiligheidsriempjes. Handig want daardoor past de warme reisslaapzak in alle kinderwagens, buggy’s, reiswiegjes en autostoeltjes. Wassen kan op 60°. Afmeting 40 x 80 cm.
  € 59,95
 5. FRESK Reis slaapzak teddy Whale pink

  Reis slaapzak teddy Whale pink. Een heerlijke, zachte warme reisslaapzak van biologisch katoen, gevoerd met teddy. Speciaal voor de koudere maanden. De reisslaapzak heeft multifunctionele openingen aan de achterkant voor het vastmaken van veiligheidsriempjes. Handig want daardoor past de warme reisslaapzak in alle kinderwagens, buggy’s, reiswiegjes en autostoeltjes. Wassen kan op 60°. Afmeting 40 x 80 cm.
  € 59,95
 6. FRESK Reis slaapzak teddy Whale blue fog

  Reis slaapzak teddy Whale blue fog. Een heerlijke, zachte warme reisslaapzak van biologisch katoen, gevoerd met teddy. Speciaal voor de koudere maanden. De reisslaapzak heeft multifunctionele openingen aan de achterkant voor het vastmaken van veiligheidsriempjes. Handig want daardoor past de warme reisslaapzak in alle kinderwagens, buggy’s, reiswiegjes en autostoeltjes. Wassen kan op 60°. Afmeting 40 x 80 cm.
  € 59,95
 7. Fresk Slaapzak muslin 2-laags vos blauw

  Fresk Slaapzak muslin 2-laags vos blauw
  € 39,95
 8. Fresk Slaapzak muslin 2-laags walvis roze

  Fresk Slaapzak muslin 2-laags walvis roze
  € 39,95
 9. Fresk Slaapzak muslin 2-laags walvis wit/roze

  Fresk Slaapzak muslin 2-laags walvis wit/roze
  € 39,95
 10. Fresk Slaapzak muslin 2-laags walvis wit/blauw

  Fresk Slaapzak muslin 2-laags walvis wit
  € 39,95
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 18

 1. 1
 2. 2