Over Kleine heldeN

Kleine heldeN is een babyspeciaalzaak met een shop in shop met kleding voor kids van 6 tot en met 12 (maat 164 is de grootste maat), we zijn gevestigd in het centrum van Haarlem.

Alles wat handig, vernieuwend, absolute noodzaak of gewoon totaal overbodig maar oh zo leuk is voor kids, hebben wij verzameld onder 1 dak. Bijvoorbeeld: babydragers, draagdoeken, kleding, beddengoed, kinderkamerdecoratie, speelgoed en nog veel meer.

Tot slot hebben wij ook nog een ruim assortiment speelgoed, (kraam)kadoos en leuke hebbedingen.
Meer dan de moeite waard dus om even rustig rond te snuffelen. Voor raad en daad zijn wij ook telefonisch te bereiken op telefoonnummer 023-542 72 49.

Kleine heldeN is onderdeel van de Klimaat Route, dit betekent dat wij ondernemen met in achtneming van het milieu. Wij scheiden plastic, karton en ander afval. Wij maken gebruik van duurzame energie en gebruiken LED verlichting. Wij gaan zo zuinig mogelijk met energie om. In ons verdere handelen maken wij altijd mileubewuste keuzes, bijvoorbeeld in onze verpakkingskeuzes zoals tasjes van gerecycled plastic. Ook binnen het assortiment maken wij deze keuzes, denk bijvoorbeeld aan Fair Trade, Organisch Katoen en speelgoed van gerecycled plastic. En ook hebben wij een aantal volledig duurzaam geproduceerde merkjes in de winkel zoals Play Up.

Wij wensen u veel winkelplezier!

Team Kleine heldeN