Betaalmethoden

Veilig betalen

Bij Kleine heldeN word de betaling verwerkt door Multisafepay. Dit is de zogenaamde Internetkassa waar Kleine heldeN gebruik van maakt. Zij verzorgen de communicatie met de banksystemen en verwerken uw betaling. Zij zijn internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards van MasterCard en Visa en zorgen voor een juiste en veilige afhandeling van uw betaling.

U kunt bij Kleine heldeN direct betalen via iDeal en CreditCard.

Betalingsmogelijkheden:

  • iDeal
  • Visa
  • Mastercard

 

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik op de iDeal betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Kleine heldeN wordt geinformeerd dat de betaling is voldaan.

Als u beschikt over internetbankieren bij 1 van de deelnemende banken, kunt u met iDeal betalen. U hoeft zich hier niet apart voor aan te melden. Beschikt u niet over internetbankieren, dan kunt u dit aanvragen bij uw bank.