Betaalmethoden

Veilig betalen

Bij Kleine heldeN word de betaling verwerkt door Multisafepay. Dit is de zogenaamde Internetkassa waar Kleine heldeN gebruik van maakt. Zij verzorgen de communicatie met de banksystemen en verwerken uw betaling. Zij zijn internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards van MasterCard en Visa en zorgen voor een juiste en veilige afhandeling van uw betaling.

Je kunt bij Kleine heldeN direct betalen via iDeal en CreditCard.

Betalingsmogelijkheden:

  • iDeal
  • Visa
  • Mastercard

 

Bij het afrekenen van de bestelling kunt je aangeven dat je met iDeal wilt betalen. Klik op de iDeal betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven en Kleine heldeN wordt geinformeerd dat de betaling is voldaan.

Als je beschikt over internetbankieren bij 1 van de deelnemende banken, kunt je met iDeal betalen. Je hoeft je hier niet apart voor aan te melden. Beschikt je niet over internetbankieren, dan kunt je dit aanvragen bij de bank.